16 de juny 2012

TEMPS ERA TEMPS... (Segona part i final)

UNA ALTRA TANDA D'IMATGES QUE ESTEM SEGURS, US FARAN PENSAR  EN AQUELL PASSAT, PLE D'EXPERIÈNCIES I DE VIVÈNCIES.     




Carta d'ajust de TVE 



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altra bona tanda de records d'aquella època. Els recordo tots.
Curiós la portada de llibre de Formación del Espíritu Nacional de 2º de Batxillerat. Jo recordo més el de 1º Bat. Es deia "Vela i Ancla" i a la portada es veia una fotografia del famós "Doncel de Siguenza".
Aquell adoctrinament que ara es un simple record em recorda altres tipus adoctrinaments ideològics i polítics posteriors, alguns recents i que crec que mai s'han de donar.
La educació s'ha de basar en la llibertat explicant i posant a l'abast dels alumnes tots els tipus de pensaments i idees tan socials, com polítiques i religioses, però sense imposar-ne cap.
La resta de fotografies, records d'una època que per mi va ser la de la infantesa i adolescència.Una mica de nostalgia sense pasar-se també està be,

Josep Capella

Anònim ha dit...

Molts i molts records... quins temps!!! Crec que ja ho sabreu, però al carrer d'en Gran a la darrera casa a ma esquerra, en direcció a La Llagosta encara hi ha l'anunci del Nitrato de Chile... he buscat la foto per enviar-vos-la però ara no la trobo, per si cas és una imatge que hauríem de tenir perquè encara no sé com es conserva, amb aquest afany que hi ha "d'esborrar passat i patrimoni". També recordo les primeres Vespes, com lluien assegudes les noies amb les cames a un cantó (no quedava bé "obrir-se de cames per anar en moto") a l'estil de l'Audrey Hepburn a la peli "Vacaciones en Roma" i el primer cotxe Biscuter que hi va haver a Montcada, del sr. Angel Relat, de la farmàcia, que no sé com s'ho feia però hi pujava amb la seva esposa i els 5 fills!!!.
Gràcies per tots els records.
Elisa