09 de maig 2011

SOTERRAMENT TOTAL...ARA!

(Foto: Ahir dia 19 a les 20,40 h. estació Montcada - via França
Podeu fer més gran la imatge si cliqueu sobre la mateixa)


AQUEST BLOC S'ADHEREIX AMB LA CIUTADANIA DE MONTCADA I LA PLATAFORMA CÍVICA, QUE VOL EL SOTERRAMENT DE LA LÍNIA DE FRANÇA EN EL SEU PAS PER MONTCADA.



(Per veure la imatge molt més gran, "clica" sobre la mateixa)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia Plataforma pel Soterrament total, m'he n'alegro que seguiu amb la vostra reivindicació, és important realitzar accions i ser crític.

Això si, voldria comentar que no puc entendre que l'única manera de fer la vostra reivindicació sigui tallar la vía del tren i afectar a miles de persones, d'aquesta manera en mi només provoca repulsa.

Penso que avui en dia s'ha de ser una mica creatiu a l'hora de fer una reivindicació, per a que arribi al màxim de persones i que aquestes simpatitzin amb la teva causa.

Un passatge de tren indignat.

Anònim ha dit...

No deixa de tenir raó el comentarista anterior.
Jo he assistit als actes reivindicatius tal com a les reunions i trobades dels darrers anys . Soc solidari amb les iniciatives de la Plataforma i ferm partidari de la finalitat que es busca. No obstant voldria comentar el següent:

1)Jo també soc un ciutadà indignat per tot el que està passant tant a nivell global com en el cas del soterrament a Montcada.
2) Indignat també pels qui portàven la pancarta que obria la manifestació ( els polítics de tots els partits) que es van pujar al carro de la Plataforma quan aquesta ja havia començat a treballar. Els hi convenia per efectes electorals.
(Per cert dubto vagin sovint en tren).
3) Soc usuari freqüent del ferrocarril i a mí m'emprenya molt trobarme amb aturades com aquesta per molt que hi estigui d'acord, doncs per exemple puc perdre un avió i em poden espatllar el dia.
4) Trobaria mes adient protestar davant de la casa dels responsables( sigui qui sigui) , declararme en vaga de fam o utilitzar les viés polítiques que per aixó estan, suposo, però pel que sembla no serveixen per resoldre aquests problemes.
4) Puc entendre una demora en les obres per la crisi económica, pero cal esperar una resposta positiva per escrit de que el soterrament es farà encara que sigui amb dos o tres anys de retard.
5) No obstant segueixo recolzant la Plataforma i ho seguiré fent perquè se que no es fàcil aconseguir el que tots desitgem.

Josep Capella